تبلیغات
پورتال آموزشی افغانستان | Afghanistan Educational Portal - طرز تهیه پکوره ننگرهار
پکوره ننگرهار :

 

 مواد لازم

۱  - آرد سفید

۲  - کچالو سه عدد متوسط

۳  - رنگ خوراکی

۴  - نمک

۵  - پودر تخم گشنیز یک قاشق کلان

۶  - مرچ و مساله را خوش دارید .

۷  - آب بسیار کم

۸  - روغن برای سرخ نمودن پکوره

۹  - نان خشک

۱۰ - چاشنی

 

 طرز تهیه

کچالو را پوست گرفته خورد خورد توت کنید . کچالو را شسته  مساله

، تخم گشنیز و قدری آب علاوه کنید .

سپس آرد را به اندازه ی اضافه کنید . خمیر حال مایع تیره را به

خودش  بگیرید . متوجه باشد مقدار آرد بیشتر از کچالو نشود .

نمک و رنگ  را اضافه نموده خمیر را اجازه  دهید برای نیم ساعت

استراحت کند .

سپس در بین کرایی هموار روغن را داغ نموده و از مایع تهیه شده یک

قاشق برداشته در بین روغن داغ ریخته به کمک قاشق هموارش کنید .

به همین ترتیب  ادامه  دهید . الی تمام شده خمیر پکوره

هنگام سرویس با سلاد آراسته و با چاشنی ها نوش کنید .

اشتهای خوب !

 

   پکوره که در ننگرهار مردم عزیز ما تهیه میدارند ! تهیه شده توسط فرشته سید .ماه مبارک رمضان





طبقه بندی: همه در باره افغانستان،
برچسب ها:پکوره، طرز تهیه پکوره، غذاهای افغانی، طرز تهیه پکوره ننگرهار، در باره پکوره،

تاریخ : 1395/10/21 | 11:03 بعد از ظهر | نویسنده : پورتال آموزشی افغانستان Afghanistan Educational Portal | نظرات()
.: Youtube Channel :.
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • تصویر ثابت